Melania Trump reageert woedend: “Laat mij met rust!”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Melania Trump is de vrouw van huidige president van de Verenigde Staten, Donald Trump. Ze kreeg gedurende zijn termijn, net als haar echtgenoot, al heel wat kritiek te verduren.

De voormalige assistente van Melania Trump, Stephanie Winston Wolkoff, heeft nu een in het geheim opgenomen telefoongesprek met de first lady vrijgegeven. In het gesprek dat Mirror citeert uit Melania haar frustraties over verschillende zaken.

Ze praat onder andere over haar bezoek aan een asielcentrum dicht bij de Mexicaanse grens in 2018. Donald Trump werd toen erg bekritiseerd, omdat hij kinderen scheidde van hun ouders. Ook Melania kreeg de volle laag, nadat ze een jas droeg met het opschrift ‘I REALLY DON’T CARE. DO YOU?’.

“Ze zeggen dat ik medeplichtig ben, dat ik zoals hem ben, dat ik niet genoeg tegen hem inga en zelf niet genoeg doe”, klinkt het gefrustreerd. “Ze zeiden: ‘Wat met de kinderen die van hun ouders gescheiden zijn met kerst?’. Laat mij toch met rust! Stelden ze die vragen ook toen Obama president was?”