Megan Fox schokt volgers met aankondiging verloving: "Wat heb ik in hemelsnaam gelezen?"
COS
Megan Fox schokt volgers met aankondiging verloving: "Wat heb ik in hemelsnaam gelezen?"
Foto: Photonews

Megan Fox is deze week ten huwelijk gevraagd door haar partner Machine Gun Kelly. De Amerikaanse rapper ging traditioneel op één knie voor zijn vriendin.

Machine Gun Kelly zorgde ervoor dat het hele tafereel vanuit verschillende hoeken werd vastgelegd. Actrice Megan Fox plaatste het filmpje vervolgens integraal op sociale media met een nogal opvallend bijschrift.

"In juli 2020 zaten we onder deze banyanboom. We vroegen om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we samen in zo'n korte, hectische tijd zouden moeten doormaken. Onbewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou eisen, maar dronken van de liefde en karma."

"Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat we samen door de hel zijn gegaan en meer hadden gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen. En net zoals in elk leven voor dit en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja... en toen dronken we elkaars bloed."

Hoewel het koppel een heleboel felicitaties krijgt, blijven de meeste volgers achter met een mond vol tanden. "Wat heb ik net in hemelsnaam gelezen?", vraagt iemand zich af. "Jullie hebben wat gedronken?", klinkt het vol ongeloog. "Heeft niemand die laatste regel gelezen?" En: "Megan Fox, stop hier onmiddellijk mee."

https://www.instagram.com/tv/CYpcFruB2UB/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.