Medewerkers over Angelina Jolie: “Heel straf van haar dat ze dat doet voor haar kind”

door: COS
nl Angelina Jolie
Afbeelding bron: Tinseltown / Shutterstock.com

Angelina Jolie heeft samen met Brad Pitt zes kinderen. Shiloh is een van hun drie dochters, maar ze voelt zich al sinds ze erg jong was geen ‘echt’ meisje.

Al op erg jonge leeftijd weigerde de 14-jarige Shiloh zich als meisje te ‘gedragen’. Zonder de term ‘transgender’ te gebruiken, vertelde Angelina eerder dat Shiloh niet op één geslacht wil worden vastgepind. “Wij respecteren dat. Voor ons is Shiloh niet per se onze dochter. Ze is ons kind.”

Onlangs waren Angelina en haar dochters op een winkeluitje en zag Shiloh er verrassend ‘meisjesachtig’ uit. Toch gedraagt ze zich volgens Angelina’s huispersoneel nog steeds erg stoer en mannelijk. “Buiten dat jurkje en een paar roze huispantoffels, draagt Shiloh vooral jongensachtige spullen”, citeert TV Familie een medewerker.

“Ze is nog altijd een jongensachtig meisje. Maar dat is niet erg. Dat is wie Shiloh is en hoe we haar gewend zijn. Want bovenal is ze gewoon een lief, vriendelijk en fantastisch kind. En het is heel straf van Angelina dat ze haar dochter de tijd en ruimte geeft om te ontdekken wie ze echt is.”