Maxime Meiland niet te spreken over trend op Instagram: "Beschamend"
LHX
Maxime Meiland niet te spreken over trend op Instagram: "Beschamend"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland moet iets van het hart. Op Instagram merkt ze iets op waar ze absoluut niet blij mee is: de juice-kanalen, waarop er heel wat geroddeld wordt over bekende Nederlanders.

"Ik zit op de bank en ik ben een beetje door mijn Instagram aan het scrollen", begint Maxime Meiland haar boodschap in haar Instagramverhaal. "En ik kan het niet laten, maar ik irriteer me zó erg aan die juice-kanalen tegenwoordig."

Op die kanalen worden er regelmatig rubrieken geopend over een bepaalde bekende Nederlander, waarbij er berichten worden gepost die het kanaal ontvangt van zijn volgers. Die volgers vellen vaak snel een oordeel over de persoon in kwestie, gebaseerd op een korte ontmoeting.

"Waarschijnlijk had die BN'er bijvoorbeeld geen zin om met jou op de foto te gaan, of had die het druk. En dan krijg je meteen dat soort verhalen", klaagt Maxime. "Dat zo'n juice-kanaal daar aandacht aan besteedt, en dat Mediacourant dat dan ook nog overneemt... Ik vind het werkelijk beschamend, hoor. Echt waar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.