Maxime Meiland blaast iedereen omver met nieuwe look: "Ik herkende je haast niet!"
COS
Maxime Meiland blaast iedereen omver met nieuwe look: "Ik herkende je haast niet!"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland beviel deze maand van haar eerste kindje met vriend Leroy. Het koppel gaf het zusje van Claire de naam Vivé.

Voor '&C', het magazine van Chantal Janzen, stond Maxime Meiland onlangs voor de lens met haar oudste dochter, Claire. De 'Chateau Meiland'-ster deelt op Instagram enkele van die foto's.

Maxime wordt overspoeld met reacties en die zijn unaniem: Wauw! Wat een prachtige foto's zijn dat. "Jeetje, wat ben je toch een prachtvrouw! Supermooie foto's", klinkt het.

Maxime liet zich voor de gelegenheid een opvallende look aanmeten. En die staat haar volgens haar fans erg goed. Al wist niet iedereen meteen dat zij het was. "Bijna onherkenbaar... Lijkt echt eentje uit de oude doos."

"Ik herkende je haast niet! Jullie zien er prachtig uit, hoor!", lezen we. "Het is dat ik Claire zie op foto 1, anders had ik je niet herkend, hoor."

Volgers zien een opvallende gelijkenis met een Hollywoodicoon. "Lijkt net Marilyn Monroe", zeggen verschillende volgers. "Maxime Monroe", maakt iemand er al van.

https://www.instagram.com/p/CUXi7LAstph/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.