Maxime Meiland: “Ben er de voorbije dagen erg van geschrokken en wil er iets over kwijt”
PMN
Maxime Meiland: “Ben er de voorbije dagen erg van geschrokken en wil er iets over kwijt”
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland is de voorbije dagen goed geschrokken. Daarom wil ze nu ook reageren.

Veel bedrijven besloten na de uitspraken van Erica Meiland om de samenwerking met de familie te stoppen. Erica liet zich fel uit over de islam.

Maxime Meiland heeft al haar moeder altijd gesteund, ook na dat interview. Ze zegt op haar Instagram dat ze dit ook zal blijven doen.

“Ik kan en ga niet voor mijn moeder spreken - maar als haar dochter zijnde steun ik haar, zoals ik dat reeds aangaf in het desbetreffende interview.” 

“Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen. Ik vind het schrikwekkend dat mijn woorden volledig uit zijn verband zijn getrokken door media en dergelijke.”

“Beter gezegd: ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten en hand in hand moeten gaan, voor elkaar op moeten komen en elkaar dienen te steunen.”

“Juist in de tijd waarin we nu leven, vind ik dat we meer tot verbinding moeten komen, dan dat we tegenover elkaar komen te staan. Ik heb mijn les geleerd en ben met mijn neus op de feiten gedrukt.” 

“Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die zich persoonlijk geraakt hebben gevoeld door deze situatie. Het was nooit mijn bedoeling om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof.”

https://www.instagram.com/p/CW8ki2tMO7K/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.