Mariska Bauer onzeker na haar herseninfarct: "Dan pas kunnen dokters een antwoord geven"
COS
Mariska Bauer onzeker na haar herseninfarct: "Dan pas kunnen dokters een antwoord geven"
Foto: Instagram @fransbauer

Frans Bauer en zijn gezin zijn aan het begin van het nieuwe jaar goed geschrokken. Mariska Bauer werd getroffen door een herseninfarct.

Intussen gaat het weer eens stuk beter met Mariska Bauer. Het duurde even voor doordrong wat haar was overkomen. Pas een week na het herseninfarct besefte Mariska wat er juist gebeurd was. 

Mariska neemt nu medicatie die haar moet beschermen. "En ik blijf voorlopig onder controle. Daar vertrouw ik op, maar in je achterhoofd blijft de angst hangen, omdat je het hebt meegemaakt", zegt Mariska in Privé.

Hoe het nu verder gaat, is ook voor Mariska onduidelijk. "Dat is afwachten. We weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Ook niet wat de restverschijnselen zullen zijn. Daar kunnen de artsen pas over een jaar antwoord op geven", zegt ze.

Maar Mariska en Frans Bauer blijven de moed erin houden. "Ik ben een knokker, dus ik zal er alles aan doen om weer de oude Mariska te worden", zegt ze. "Als ik wat restverschijnselen overhoud, moet ik daarmee leren leven. Daar groei ik naartoe. Ik ben al blij hoe het nu gaat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.