Marco Borsato te hard aangepakt? "Dat is echt een heel dramatische ontwikkeling"
COS
Marco Borsato te hard aangepakt? "Dat is echt een heel dramatische ontwikkeling"
Foto: Eén

Marco Borsato werd in december beschuldigd van seksueel misbruik bij een minderjarige. Ook in de 'BOOS'-aflevering 'This is The Voice' wordt grensoverschrijdend gedrag aan hem gelinkt.

Onlangs beslisten verschillende Nederlandse radiostations al dat de muziek van Marco Borsato niet meer zal worden gedraaid. Nu heeft ook het Arnhemse stadion GelreDome een drastische beslissing genomen. Twee eretegels van Marco werden verwijderd en een plaquette bij de ingang werd afgeplakt.

Dat vinden de deskundigen bij Shownieuws te ver gaan. "Dat is echt een heel dramatische ontwikkeling", citeert Mediacourant Albert Verlinde. "Het is natuurlijk heel erg 'in' om te zeggen: 'Ja, terecht! Zijn muziek van de radio! Dit moet weg en dat moet weg!', maar ik vind het best een ingewikkelde."

"Je mag bijna niets zeggen over deze hele zaak, maar ik vind het wat als iemand zoveel voor je betekend heeft en dat het GelreDome het dan meteen weghaalt...", aldus Albert. Ook Bram Moskowicz, de vader van Jada Borsato's manager, vindt het niet kunnen.

"Dat je geen plaatje meer draait vind ik al op het randje. Dan spreekt het advocatenbloed: de man is nog niet veroordeeld. Hij is dus onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Om nou een soort plaket van hem te gaan afdekken… Ik vind het echt walgelijk. Dat is een dieptepunt vind ik", aldus Bram.

Meer nieuws

Meer nieuws

.