Marco Borsato haalt zich grote kritiek op de hals: “Zo zielig voor je kinderen”
PMN
Marco Borsato haalt zich grote kritiek op de hals: “Zo zielig voor je kinderen”
Foto: Photonews

Marco Borsato heeft zich veel kritiek op de hals gehaald. De reden is een brief die hij op Valentijnsdag deelde op de sociale media.

Marco Borsato schreef dat zijn ex-vrouw Leontine nog altijd zijn valentijn is. Daar komt nu veel kritiek op.

Marjolein Hurkmans haalt in VROUW uit naar de zanger in een open brief. "Ik probeerde me de reactie van Leontine voor te stellen toen ze je post las; de druk die ze voelde… Man, man, man, wat doe je dat arme mens aan", citeert Shownieuws haar.

"Eerst besodemieter je haar met alles wat een rok aanheeft", vervolgt ze. "En nu ze dan eindelijk geroepen heeft: ’Ho, tot hier en niet verder’, geef je haar geen enkele kans om zonder jou opnieuw een leven op te bouwen."

"Droevig voor zijn kinderen"

“Dit is ook droevig voor zijn kinderen: 22 (Luca), 19 (Senna) en 18 (Jada). Net als de rest van Nederland weten ze nu dat het wel waar was: papa ging vreemd en mama was daar helemaal klaar mee.” 

“Waarschijnlijk hebben ze een evenwicht gevonden. Want dat kan nog knap lastig zijn als kind van gescheiden ouders: je houdt zielsveel van allebei en wil ze absoluut niet afvallen. En zo langzamerhand zal het ook wel zijn ingedaald: hoe het was, komt nooit meer terug."

Meer nieuws

Meer nieuws

.