Luca Borsato en vriendin Daisy reageren na dreigberichten: "Niet oké"
COS
Luca Borsato en vriendin Daisy reageren na dreigberichten: "Niet oké"
Foto: Instagram @luca_borsato

Marco Borsato ligt al geruime tijd onder vuur nadat een jonge vrouw aangifte deed voor seksueel misbruik. Daarnaast werd hij recent ook genoemd in het 'The Voice'-schandaal.

Toen het nieuws over de aangifte tegen Marco Borsato aan het licht kwam, trok Leontine Borsato zich meteen terug uit de schijnwerpers en laste ze een sociale mediapauze in. De kinderen van Marco en Leontine doen dat (voorlopig) niet.

Luca, Senna en Jada Borsato kregen het advies om de mogelijkheid om reacties te plaatsen uit te schakelen. Op dat advies gingen ze niet in. Ze krijgen nu wel vreselijke reacties te lezen.

Nu heeft Daisy Piras, de vriendin van Luca, gereageerd. "Nee, ik ga mijn reacties niet uitzetten, als je per se een zielige reactie moet posten met je fake account, be my guest", zegt Daisy.

"Mensen die te incapabel zijn om te begrijpen dat het niet oké is om kinderen of familie 'van' lastig te vallen of te bedreigen, kan ik toch niet serieus nemen", besluit ze.

"Jouw aanwezigheid maakt alles zoveel fijner. Ik hou echt heel van je. Wij voor altijd. Ik houd oneindig veel van je", reageert Luca.

https://www.instagram.com/p/CZC0-YSoDUL/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.