Linda de Mol verbreekt relatie met partner na beschuldigingen seksueel misbruik: "Zit in een verschrikkelijke nachtmerrie"

door: COS
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Na een relatie van veertien jaar heeft Linda de Mol haar partner Jeroen Rietbergen de deur gewezen. Dat deed ze na de recente beschuldigingen rond grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'.

Jeroen Rietbergen was jarenlang bandleider van 'The Voice of Holland'. Afgelopen weekend raakte bekend dat Jeroen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Hij bekende de feiten en trok zich terug uit 'The Voice of Holland'.

Op sociale media heeft Linda de Mol nu ook een statement gebracht. "Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet", schrijft ze.

"Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij", laat ze nog weten. "Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten."

Linda wil iedereen wel nog bedanken voor de begripvolle berichten. "Dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is", aldus Linda de Mol.