Linda de Mol over 'The Voice'-schandaal: "Zal eerlijk en open vertellen wat er gebeurd is"

door: COS
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Verschillende vrouwen hebben getuigd over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'. Bandleider Jeroen Rietbergen stapte al op. Tegen coach Ali B werden al twee aangiftes gedaan.

Linda de Mol maakte eerder deze week bekend een einde te hebben gemaakt aan haar relatie met 'The Voice of Holland'-bandleider Jeroen Rietbergen. Dat kondigde ze aan via de Instagrampagina van haar magazine 'Linda.'. Nu deelt ze een open brief op de website van haar blad.

"Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen. Jullie wens ik heel, heel veel sterkte", klinkt het bij Linda. "Ik ben nog steeds in shock, verbijsterd, woedend, intens verdrietig. Mijn hoofd is één grote puinhoop van gedachten en gevoelens."

Perfecte antigif

Met haar brief wil ze iedereen bedanken voor de lieve boodschappen. "Het is de mooist denkbare pleister op de grote klap van vorige week en het perfecte antigif tegen de echt afschuwelijke manier waarop sommige media hiermee omgaan."

"Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf", besluit Linda de Mol.