Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Leven van Justin Bieber heeft aan zijden draadje gehangen: “Die pijn ging zo diep”

door: PMN
nl Justin Bieber
Afbeelding bron: DFree / Shutterstock.com

Momenteel gaat het heel goed met superster Justin Bieber. Maar het is ooit anders geweest.

In een nieuwe documentaire geeft Justin toe dat het niet veel gescheeld heeft of hij was er niet meer geweest. De zanger kampte met zelfmoordgedachten.

“Ik zag geen andere uitweg meer”, citeert TV-Familie hem. Justin had zelfmoordgedachten, was depressief en voelde een beklemmende eenzaamheid.

“Er zijn momenten geweest dat ik echt niet meer wilde leven. De pijn die ik voelde...ging zo diep.” Justin was zestien jaar toen hij wereldberoemd werd met ‘Baby.’

"Natuurlijk was ik daardoor verward en gekwetst"

“Mensen die mij niet kenden, zeiden de gemeenste dingen tegen mij. ‘Jij bent onnozel, belachelijk, stom.’ Ik deed alsof het mij niets kon schelen maar natuurlijk was ik daardoor gekwetst en verward.”

Justin hoopt dat hij met z’n getuigenis anderen kan helpen. Dankzij zijn huwelijk met model Hailey Baldwin is hij weer gelukkig. “Niet alleen het huwelijk, ook mijn geloof maakte het verschil.”

“Als je ook last hebt van eenzaamheid, praat er dan over met anderen. Zeg het tegen mensen die om je geven. Dat doet deugd."

Heb jij ook last van donkere gedachten? Dan kan je altijd bellen naar het nummer 1813 of neem contact op via de website door HIER te klikken!