Lady Gaga erg emotioneel: “Waarom zeg ik dat in vredesnaam tegen mezelf?”
COS

Lady Gaga is een van de grootste popsterren van deze generatie. Met haar nieuwe album ‘Chromatica’ probeert ze die status te behouden.

Het koppel werd afgelopen zondag gespot bij de pub genaamd The Rose & Crown in Winkfield village in Berkshire. Kleine Archie was er ook bij. Een gast in het café herkende hen als prins Harry en Meghan Markle en lichtte The Sun in. Volgens hem werden ze niet door de andere gasten herkend, maar wist het personeel wél wie de bijzondere gasten waren. Toch kregen ze geen speciale behandeling.

De goedkope lunch is een schril contrast met de ophef die Harry en Meghan eerder deze zomer nog over hen heen kregen. Ze vlogen namelijk met een privévliegtuig naar Ibiza en Zuid-Frankrijk, en ook de verbouwing van hun cottage kostte miljoenen. De ophef over het privévliegtuig ging naast de kosten ook over de impact ervan op het milieu. De hertog en hertogin zetten zich vaak in voor het milieu, maar twee keer op en neer met een privévliegtuig is nu niet bepaald goed voor het milieu te noemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.