Kylie Jenner wordt verwacht opmerkelijke taak op zich te nemen: “Het is nu haar beurt”
COS

Kylie Jenner werd na de oprichting van haar make-uplijn erg snel miljardair. Ze zou de rijkste zijn in de familie Kardashian-Jenner.

‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’ werd eind 2010 uitgezonden op VTM. Daarin werden vier vrouwen gevolgd die hun leven in België hadden achtergelaten voor een nieuw bestaan in Hollywood. Eén van die vrouwen was Astrid Bryan (ondertussen Astrid Coppens). Na haar passage in het programma werd ze gelanceerd op VIJF met het programma ‘Astrid in Wonderland’. Nu lijkt VIJF een opvolger voor de Hollywoodvrouw gevonden te hebben met het programma ‘Monacovrouwen’. In de reeks worden vier vrouwen gevolgd die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco. Eén van die vrouwen is de West-Vlaamse Winny. Zij was eerder al te zien in het programma ‘Shopping Queens’.

Nog een ander programma dat over de tongen zal gaan is ‘Celebs gaan Daten’. Hierin zoeken vijf bekende gezichten een lief en ze krijgen daarvoor de hulp van Goedele Liekens en Jani Kazaltzis. Wie de ‘celebrities’ zijn, wordt pas later bekendgemaakt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.