Kylie Jenner getuigt in rechtbank tegen ex-schoonzus: "Ze hield een wapen tegen zijn hoofd"
COS

In de Verenigde Staten is een opvallende rechtszaak aan de gang. De Kardashians staan terecht in een zaak die Blac Chyna tegen hen aanspande.

Blac Chyna, de ex van Rob Kardashian, klaagt de Kardashians aan voor 100 miljoen dollar door "verlies aan inkomsten" nadat de Kardashians de spinoff 'Rob & Chyna' van de buis lieten halen. Op maandag kwam Kylie Jenner aan het woord tijdens de rechtszaak.

Ze vertelde er hoe haar ex Tyga, tevens een ex van Blac Chyna, fysiek was aangevallen door Chyna. Ook Kylie kreeg te maken met bedreigingen. "Ik herinner me dat ik een keer wakker werd met berichten van Chyna, sommige daarvan waren dreigberichten", citeert Rolling Stone Kylie.

"Van wat ik me kan herinneren, stuurde ze me een reeks duivelemoji's en zei ze iets in de aard van: 'ik telde dagen af' om me in elkaar te slagen, of... ik weet niet exact wat ze bedoelde."

Kylie vertelde daarnaast hoe Chyna Kylies broer Rob bedreigde. "Ik herinner me dat m'n broer vertelde dat Chyna een wapen tegen zijn hoofd hield en hem probeerde te verstikken met een iPhone-oplader", aldus Kylie Jenner.

Meer nieuws

Meer nieuws

.