Kristen Stewart werd enorm onder druk gezet: “Voelde me persoonlijk beledigd”
COS

Kristen Stewart kende haar doorbraak als Bella Swan in de verfilming van de Twilight-boekenreeks. Ze werd op de set verliefd op collega Robert Pattinson.

Het is de bedoeling dat we nog dit jaar nieuwe muziek van Karen Damen zullen horen. En daarna wil ze graag terug optreden, want dat mist ze enorm. “Mijn laatste concert dateert al van april. Ja, de voorbije maanden waren vrij rustig. Nog nooit heb ik zo’n kalme zomer meegemaakt. Zalig! Ik heb gewoon thuis kunnen zitten en genieten van het goede weer”, aldus Karen.

Maar vanaf september begint het allemaal weer voor haar. Er zijn ook televisieplannen. “Er zit van alles in de pijplijn. Ik kan er nog niets over zeggen omdat het nog niet honderd procent rond is. Sinds eind vorig jaar zit ik niet meer exclusief bij SBS, dus het kan ook een programma zijn voor VTM of Eén.”

Is dat dan een programma samen met haar goede vriend James Cooke? “Als hij daar tijd voor heeft. We zeggen dikwijls: wanneer gaan we samen nog eens iets doen? En ook de mensen op straat vragen dat. Maar James heeft het zo druk. Nu, over drie weken zal veel duidelijk worden, als ik te gast ben bij Gert Late Night”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.