Kim Kardashian reageert teleurgesteld op harde uithaal van Kanye West: "Maakt me verdrietig"
LHX

Het zit er weer bovenhands op tussen Kim Kardashian en haar ex Kanye West. Met de ene beschuldiging na de andere vechten ze hun problemen uit op sociale media.

"Omdat dit mijn eerste scheiding is, moet ik het weten: wat kan ik eraan doen dat mijn dochter op TikTok wordt gezet tegen mijn wil?", post Kanye West op Instagram. De bijhorende foto is een screenshot van zijn achtjarige dochter North in een TikTokfilmpje. 

In haar Instagramverhaal reageert Kim Kardashian op zijn beschuldiging. "Als de primaire verzorger van onze kinderen doe ik mijn best om onze dochter te beschermen, terwijl ik het ook toesta dat ze haar creativiteit uit op het platform dat zij wil, met ouderlijk toezicht, omdat het haar gelukkig maakt.”

Daarbij maakt ze ook duidelijk hoe kwalijk ze zijn insinuaties vindt. "Kanyes voortdurende aanvallen in interviews en op sociale media zijn in feite schadelijker dan eender welke TikTokvideo  North maakt", klinkt het. "Van in het begin was alles wat ik wilde een gezonde co-ouderrelatie, omdat dat het beste is voor onze kinderen. Het maakt me verdrietig dat Kanye dat op elk moment onmogelijk blijft maken."

https://www.instagram.com/p/CZjvJM1ltU9/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.