Kim Kardashian over traumatische gebeurtenis: “Toen dacht ik dat ze me zouden verkrachten”

door: COS
Kim Kardashian - Kourtney Kardashian
Afbeelding bron: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

In de Netflix-reeks ‘My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman’ praatte Kim Kardashian openhartig over de gewelddadige overval die ze in 2016 meemaakte.

Twee mannen kwamen toen haar hotelkamer in Parijs binnen met een gehandboeide conciërge. “Een van de overvallers greep me vast. Ik droeg enkel een kamerjas met niets eronder”, blikt Kim emotioneel terug.

“Toen dacht ik: ‘Oké, dit is het moment dat ze me gaan verkrachten. Je moet dat aanvaarden, want het gaat sowieso gebeuren. Bereid jezelf erop voor.’”, citeert Buzzfeed de realityster.

Trauma

“Ik bleef naar de conciërge kijken, omdat ik niet wist wie hij was en vroeg: ‘Gaan wij sterven? Vertel hem alsjeblieft dat ik kinderen heb. Zeg hen dat ze alles mogen nemen. Ik zal nooit vertellen dat ik ze heb gezien. Laat ze gewoon alles meenemen.”

Toen de overvaller Kim onder schot nam, dacht ze dat het afgelopen was met haar. “Ik bleef maar denken aan mijn zus Kourtney en hoe ze me dood zou aantreffen in onze hotelkamer. Dat zou haar voor de rest van haar leven getraumatiseerd hebben.”