Kim Kardashian niet blij met bewering van Kanye West over sextape: "Wil dit hoofdstuk achter me laten"
COS
Kim Kardashian niet blij met bewering van Kanye West over sextape: "Wil dit hoofdstuk achter me laten"
Foto: Photonews

Kim Kardashian kwam jaren geleden in opspraak nadat een sextape met haar ex Ray J uitlekte. Sindsdien is Kim een van de meest besproken en gevolgde celebrities ter wereld.

Kanye West beweert nu dat er een tweede sextape van Kim Kardashian en Ray J was. Hij zou er naar eigen zeggen voor hebben gezorgd dat die niet uitlekte en de laptop waarop die stond aan zijn ex heeft overhandigd. 

Een woordvoerder van Kim bevestigt aan Page Six dat er inderdaad een laptop was, maar ontkent het bestaan van de tweede sextape. Uiteindelijk bleek ook de eerste niet op de laptop te staan.

"Kim blijft erbij dat er geen nieuwe tweede tape bestaat. Na twintig jaar wil ze dit hoofdstuk echt achter zich laten en focussen op de positieve dingen die ze blijft doen als moeder, ondernemer en activiste voor rechtshervorming."

Ook Ray J reageerde op de bewering van Kanye. "Dit is niet cool. Ik blijf onder de radar, ben nederig en dankbaar voor alles. Hoe kan ik groeien en mijn volwassenheid tonen als dit soort dingen blijven gebeuren?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.