Kim Kardashian gaat erg ver voor het Met Gala, maar deze actrice gaat met alle aandacht lopen
COS
Kim Kardashian gaat erg ver voor het Met Gala, maar deze actrice gaat met alle aandacht lopen
Foto: Photonews

Op maandag 2 mei vond in New York City het Met Gala plaats. Verschillende sterren zakten af naar het Metropolitan Museum of Art.

Wie ook aanwezig was op het Met Gala, was de voltallige Kardashian-familie. Khloe Kardashian was voor het eerst uitgenodigd, Kylie Jenner daagde op in een witte (trouw)jurk en Kourtney Kardashian nam haar verloofde Travis Barker mee.

Van de Kardashian-Jennerclan was het toch vooral Kim Kardashian die opviel. Zij verscheen aan de zijde van haar vriend Pete Davidson in een iconische jurk. Kim droeg de jurk die Marilyn Monroe droeg bij haar iconische "happy birthday, mister president"-optreden. Voor de gelegenheid had ze ook haar haren platinablond laten verven.

Kim ging ver om in de jurk te passen. De realityster viel 7 kilogram af om zich er te kunnen in wurmen. Hoewel Kim zeker wat aandacht naar zich trok, was het vooral actrice Blake Lively die (opnieuw) de monden deed openvallen toen ze naast haar echtgenoot Ryan Reynolds verscheen.

De actrice, die met haar echtgenoot een van de co-chairs was dit jaar, straalde in een roségouden jurk. Op de trappen werd haar strik vervolgens losgemaakt wat voor een prachtige reveal zorgde. Blake en het Atelier Versace-team lieten zich inspireren door de Statue of Liberty en het plafond van Grand Central Station.

https://twitter.com/PopCrave/status/1521290193902481408

https://twitter.com/enews/status/1521255966309683201

Meer nieuws

Meer nieuws

.