Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar peperdure kerstcadeau waaronder iets ter waarde van een miljoen dollar
PMN
Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar peperdure kerstcadeau waaronder iets ter waarde van een miljoen dollar
Foto: Photonews

Er is niemand die nog lijkt te weten hoe het nu zit met Kayne West en Kim Kardashian. De twee lijken op scheiden te staan, maar dat blijkt dan weer niet uit wat ze gedaan hebben op Kerstmis.

De VRT koos niet voor Zwarte Piet in de reeks. Je ziet in de plaats daarvan Roet Piet.

"Als er vragen gesteld worden over de figuur van Zwarte Piet kan je dat niet zomaar negeren", vindt regisseur Stijn Coninx in De Morgen, die sinds jaar en dag alle film -en televisieprojecten van de sint regisseert.

"Dus hebben we het uiterlijk van Piet aangepast. Dat daardoor de hele traditie dreigt te verdwijnen, wat je sommigen wel eens hoort roepen, vind ik absolute onzin. Ook aan het uiterlijk van de sint is gesleuteld. Het kruis op zijn mijter bijvoorbeeld is al jaren vervangen door een 'S', maar dat is niemand opgevallen.”

Bij Ketnet hebben ze er het volste vertrouwen in dat de kinderen de hele discussie aan zich voorbij zullen laten gaan. "Bijna alles zal er net als de voorgaande jaren uitzien", luidt het. "Ook de sint. En ook al zien sommige kinderen een beetje verschil. De sint blijft altijd de sint."

Meer nieuws

Meer nieuws

.