Khloé Kardashian is het beu en bijt van zich af: “Houd verdomme je mond!”
COS

Khloé Kardashian werd zo’n twee jaar geleden bedrogen door haar vriend Tristan Thompson. Hij had aangepapt met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner.

Tijdens haar zwangerschap werd Khloé Kardashian al bedrogen door Tristan. Ze vergaf hem, maar toen aan het licht kwam dat hij ook met de beste vriendin van haar halfzus overspelig was geweest, zette ze hem aan de deur.

Ook met Jordyn Woods, die tot dan inwoonde bij Kylie Jenner, werden de banden door de hele familie doorgesneden. Nu lijkt Khloé Tristan te hebben vergeven. Fans vragen zich dan ook luidop af of hetzelfde geldt voor Jordyn en Kylie haar “mag vergeven”.

Khloé bijt meteen van zich af in een reactie op Instagram. “Ik ben het beu dat mensen denken dat ik het leven van mijn zus dicteer. Nog nooit heb ik haar verteld met wie ze wel of niet mag omgaan. Die beslissingen kan ze als volwassene zelf wel maken.”

“Ik houd ontzettend veel van mijn zus en zal haar altijd respecteren”, vervolgt Khloé. “Ik draag niemand een kwaad hart toe. Echt niet. Als je niet weet waarover je het hebt, met alle respect, houd dan verdomme je mond!”

https://www.instagram.com/p/CLcfQ2Ul5zj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.