Kelly Osbourne heeft fantastisch nieuws te delen: "Ik word mama!"
COS

Kelly Osbourne, de dochter van Sharon en Ozzy Osbourne, heeft fantastisch nieuws gedeeld op sociale media. Ze wordt voor het eerst mama.

Twee maanden lang heeft Kelly Osbourne geen berichten gedeeld op sociale media. Fans hoeven niet langer bezorgd te zijn. Kelly had namelijk een erg goede reden om even van de radar te verdwijnen.

"Ik weet dat ik de afgelopen maanden erg stil ben geweest, dus ik dacht dat ik met jullie allemaal zou delen waarom... Ik ben in de wolken om te mogen aankondigen dat ik een mama ga worden!", laat Kelly weten bij een foto van een echo.

"Om te zeggen dat ik gelukkig ben, is een understatement. Ik ben extatisch!", aldus Kelly. Het wordt Kelly's eerste kindje met haar partner Sid Wilson. Kelly heeft wel al wat kunnen oefenen met haar drie nichtjes, de dochtertjes van broer Jack Osbourne.

Kelly kan natuurlijk op heel veel felicitaties rekenen. "Gefeliciteerd, schat", reageert 'Modern Family'-acteur Jesse Tyler. "Zo blij voor jou! Je gaat zo'n fantastische mama worden", klinkt het bij realityster Audrina Patridge. Proficiat, Kelly en Sid!

https://www.instagram.com/p/Cdd3R9kpIQ1/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.