Katja Schuurman kondigt met emotioneel bericht breuk aan: "Onbeschrijfelijk veel pijn"
COS
Katja Schuurman kondigt met emotioneel bericht breuk aan: "Onbeschrijfelijk veel pijn"
Foto: Instagram @katjaschuurman

Katja Schuurman en haar partner Freek van Noortwijk hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat laten ze iets meer dan een jaar na de geboorte van hun dochter zelf weten met een emotioneel bericht op Instagram.

"Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan", begint Katja Schuurman haar bericht op Instagram. "We verschillen meer dan we beiden lang hoopten", legt ze uit.

"Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. En ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven die ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist."

Katja vraagt fotografen vervolgens om haar kinderen met rust te laten en ook zij zal geen interviews geven. "We hopen op jullie respect en afstand, zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken", aldus Katja Schuurman.

https://www.instagram.com/p/CWtNlg9o0vl/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.