Kanye West heeft het helemaal verknoeid: Kim Kardashian heeft drastisch besluit genomen
COS
Kanye West heeft het helemaal verknoeid: Kim Kardashian heeft drastisch besluit genomen
Foto: Photonews

Een tijdje koesterde Kanye West de hoop om Kim Kardashian na hun breuk weer voor zich te winnen. Het recente gedrag van de rapper stond een verzoening echter in de weg.

Vorig jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan van Kanye West, de vader van haar vier kinderen. Kanye kreeg nieuwe relaties en ook Kim lijkt momenteel gelukkig bij Pete Davidson. Toch droomde de rapper er luidop van om weer een gezin te vormen met Kim.

Die droom ligt nu aan diggelen. In een virtuele hoorzitting is het eerste deel van de scheiding afgerond. Kim en Kanye zijn voor de wet weer vrijgezel. Op sociale media zien we de naam 'West' nog bij Kims naam staan, maar het zal niet lang duren voor ze die verwijdert.

De scheiding is nog niet volledig afgerond. De financiën en eigendommen moeten bekeken worden en ook de voogdij over de kinderen - North, Saint, Chicago en Psalm - moet worden besproken. Dat Kanye de zaak zo lang mogelijk zal willen laten aanslepen, lijkt aannemelijk. Het einde is dus nog niet helemaal in zicht voor Kim.

Meer nieuws

Meer nieuws

.