Justin Timberlake gaat wel heel ver om zijn ex-vriendin Britney Spears jaloers te maken: “Allemaal opgezet spel”
PMN

Britney Spears kuste Madonna en Christina Aguilera passioneel te kussen op de MTV-awards. Dat zag toen ook haar ex-vriendje Justin Timberlake.

Het moet wel wat gedaan hebben bij Justin Timberlake om zijn ex-vriendin Britney Spears twee andere vrouwen te zien zoenen. Hij vond dat hij niet onder mocht doen.

In 2004 zag hij zijn moment. Tijdens de Super Bowl werd de borst van Janet Jackson ontbloot. Iets wat iedereen zich nog wel kan herinneren.

Dat blijkt nu allemaal opgezet spel te zijn. Voor het optreden van destijds deden Janet en Jackson een beroep op stylist Wayne Scot Lukas.

“Het was het idee van Justin”, citeert TV-Familie hem. “Hij wilde dat er iets misging om zo meer aandacht te scoren dan Britney Spears.”

“Justin wilde dat er iets mis zou lopen met de kledij van Janet. Het originele plan was dat ze een string zou aantrekken met parels.”

“Daar zou ze dan een lange jurk over heen dragen, en Justin zou dan in de sleep van de jurk stappen zodat Janets string zichtbaar werd.”

“Maar een paar dagen voor de show koos ze voor een andere outfit. Een goeie beslissing want iedereen heeft het kunnen zien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.