Justin Bieber woedend na aanval op echtgenote Hailey: “Het kan gewoon niet langer!”

door: COS
Justin Bieber en Hailey Bieber
Afbeelding bron: Instagram @justinbieber

Justin Bieber is al meer dan twee jaar getrouwd met Hailey Baldwin. Daarvoor had Justin een knipperlichtrelatie met Selena Gomez.

Veel Beliebers, zoals de fans van Justin genoemd worden, hadden Justin veel liever zien eindigen met Selena. Dat hij twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met Hailey stoot sommigen nog steeds tegen de borst.

Zo erg zelfs dat een ‘fan’ donderdag opriep een livestream van Hailey te overspoelen met haatreacties en pro-Selena-berichten. Justin is het nu echt helemaal beu en schreef zijn frustraties van zich af op Instagram Stories.

Ongezond en triest

“Ik wilde dit graag delen om aan te tonen hoeveel bagger we moeten aanhoren van dag tot dag. Het is erg moeilijk om mensen anderen te zien oproepen om de persoon die ik het liefste zie te pesten. Het kan gewoon niet langer”, schrijft Justin.

Ook Hailey vindt het uit de hand lopen en laat van zich horen. “Het heeft ondertussen het niveau van boosheid en haat bereikt en dat is ongezond en triest”, schrijft ze. “Ik wens de dame in het filmpje het beste en hoop dat ze liefde, vrede en geluk vindt.”

Justin Bieber reageert na aanval op Hailey
Afbeelding bron: Instagram @haileybieber
Justin Bieber reageert na aanval op Hailey
Afbeelding bron: Instagram @haileybieber
Hailey Bieber reageert na aanval op zichzelf
Afbeelding bron: Instagram @haileybieber