Justin Bieber laat weten hoe het nu met zijn vrouw Hailey gaat na gezonheidsprobleem
COS

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Bieber beleefden onlangs bange momenten. Het ging niet goed met Haileys gezondheid.

Justin Bieber moest enkele weken geleden enkele concerten uit zijn 'Justice'-tour uitstellen omwille van het coronavirus. Wat later ging het ook mis bij Hailey Bieber: ze kreeg aan de ontbijttafel plots symptomen van een beroerte. In een ziekenhuis bleek ze een bloedklonter gehad te hebben.

Wanneer de elektriciteit bij Justins meest recente concert plots uitvalt, neemt de Canadese zanger even de tijd om zijn publiek toe te spreken. "Het is raar hoe weinig we zelf in de hand hebben. Vanavond, de elektriciteit die uitvalt, en jullie hebben waarschijnlijk het nieuws over mijn vrouw vernomen", zegt hij.

"Ze stelt het goed. Ze is sterk", laat hij weten. "Maar het is heel eng geweest", bekent Justin. "Ik weet dat God haar in de palm van zijn hand draagt en dat is een goede zaak", aldus Justin Bieber.

"Vanavond ben ik dankbaar om hier met jullie te zijn, om het leven te vieren. Er zijn veel vreselijke dingen aan het gebeuren in de wereld en het feit dat we hier kunnen lachen, liedjes zingen... er is geen plek waar ik nu liever wil zijn."

https://www.instagram.com/tv/CbNpcOpDBwe/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.