Justin Bieber beleeft bange momenten na beroerte echtgenote: Hailey onder het mes
COS

Onlangs beleefden Justin Bieber en echtgenote Hailey Bieber een erg beangstigend moment. Hailey kreeg plots symptomen van een beroerte.

Aan de ontbijttafel met echtgenoot Justin Bieber ging het plots niet goed met Hailey Bieber. Haar arm werd gevoelloos, de ene kant van haar gezicht verlamde even en ze kon geen zinnen meer maken.

Hailey beschrijft het in een openhartige YouTube-video als het "meest beangstigende moment" van haar leven. Ze had een kleine bloedklonter in haar hersenen. Ze noemden het 'TIA', wat eigenlijk als een miniberoerte is waarbij de bloedklonter zichzelf best snel oplost.

Na verschillende onderzoeken bleek Hailey een hartafwijking te hebben, waardoor een bloedklonter was kunnen ontsnappen naar haar hersenen. Er werd besloten dat ze een operatie zou moeten ondergaan, waarbij een soort knopje in het hart zou worden geplaatst.

"De ingreep is vlot verlopen. Ik ben goed en snel aan het revalideren. Ik voel me goed en vooral opgelucht dat we deze enge periode achter ons kunnen laten", zegt Hailey. Het model moet nu wel elke dag bloedverdunners en aspirine nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.