Justin Bieber barst in tranen uit na optreden op de Grammys
COS

Afgelopen weekend werden de Grammy Awards uitgereikt. Die worden beschouwd als de belangrijkste muziekprijzen ter wereld.

Enkele dagen voor de show werd Justin Bieber nog aangekondigd met een last-minute optreden. Hij zou zijn Grammy-genomineerde nummer 'Peaches' brengen samen met Daniel Caesar en Giveon. Veel fans trokken hun conclusie door de aankondiding: hij zou minstens één van zijn acht nominaties kunnen verzilveren.

Helaas gebeurde dat niet. Een nerveuze Justin had afgelopen weekend nog aan zijn fans op zijn Justice-tournee gevraagd om voor hem te bidden, maar het mocht niet baten. Van zijn in totaal 22 nominaties in de afgelopen dertien jaar mocht Justin nog maar twee beeldjes mee naar huis nemen.

Het lijkt erop dat Justin zelf ook erg had gehoopt een award in ontvangst te mogen nemen. Na zijn optreden tegen het einde van de show liet Justin zijn emoties de vrije loop. "Backstagemedewerkers beschrijven dat Justin overweldigd was door emoties en na zijn buiging is beginnen huilen", schrijft Variety.

Fans van Justin zijn niet te spreken over de actie van de Grammys-organisatie. "Ze hebben hem gesmeekt om de awards bij te wonen en geven hem niet eens wat hij verdient. Ik hoop echt dat hij nooit meer wil komen", klinkt het op sociale media. Opvallend: Justins echtgenote Hailey Bieber likete het bericht.

https://twitter.com/dimplestin/status/1510836346381819906

Meer nieuws

Meer nieuws

.