John Travolta deelt pakkende boodschap na overlijden Olivia Newton-John (73)
COS
John Travolta deelt pakkende boodschap na overlijden Olivia Newton-John (73)
Foto: Photonews

Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat maakte haar echtgenoot zelf bekend op de sociale media van de actrice en zangeres.

"Olivia Newton-John is vanmorgen vredig overleden op haar ranch in Zuid-Californië, omringd door familie en vrienden", schrijft John Easterling, de echtgenoot van Olivia. De actrice verloor haar strijd tegen borstkanker.

Olivia kreeg in 1992 voor het eerst de diagnose borstkanker. Ze ging in remissie, maar in 2013 keerde de kanker terug. Ze genas opnieuw, maar in 2017 was de kanker voor een derde keer terug. Deze keer was de ziekte uitgezaaid.

Olivia heeft veel betekend als zangeres, met monsterhit 'Physical', maar als actrice zal ze de geschiedenisboeken ingaan als Sandy uit 'Grease'. Daarin speelde ze tegenover John Travolta. Hij reageerde met een pakkend bericht op haar overlijden.

"Mijn liefste Olivia, je hebt al onze levens zoveel beter gemaakt. Jouw impact was ongelofelijk. Ik hou zoveel van jou. We zien je nog wel op onze weg en we zullen ooit allemaal weer samen zijn. De jouwe, van het eerste moment dat ik je zag en voor altijd. Jouw Danny, jouw John."

https://www.instagram.com/p/ChAntToP_D0/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/ChAtHO1psCS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.