'Jennifer Lopez is enorm boos na wat Ben Affleck daar gezegd heeft'
COS

Jennifer Lopez heeft nu al een tijdje opnieuw een relatie met Ben Affleck. Ze vormden tussen 2002 en 2004 al een koppel en waren destijds zelfs verloofd.

Ben Affleck was onlangs te gast bij 'The Howard Stern Show'. Hij vertelde er dat hij zich gevangen voelde in zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner en dat hij daardoor een alcoholprobleem kreeg.

De acteur werd na zijn uitspraken bijzonder hard aangepakt. En ook Jennifer Lopez blijkt niet blij te zijn. "Jennifer is enorm boos. Ze wordt hier nu bij betrokken omdat ze met hem samen is, maar ze wil er niet in meegesleurd worden", laat een bron weten aan Page Six.

"Ze heeft Jennifer Garner al ontmoet. Ze wil haar en haar kinderen met Ben beter leren kennen. Het is roekeloos en arrogant van Ben om zoiets te zeggen", vervolgt de bron.

Deze week ging Ben ook langs bij Jimmy Kimmel. Daar zei hij dat zijn uitspraken volledig uit de context waren gerukt. "Ik zou nooit willen dat mijn kinderen denken dat ik slecht spreek over hun moeder", verdedigde hij zich.

Meer nieuws

Meer nieuws

.