Jennifer Lopez doet verrassende details uit de doeken over verloving met Ben Affleck

door: COS
Ben Affleck en Jennifer Lopez
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen week maakte Jennifer Lopez fantastisch nieuws bekend. De zangeres en actrice is opnieuw verloofd.

Ben Affleck ging twintig jaar na hun eerste verloving opnieuw op één knie voor Jennifer Lopez. Het nieuws deelde Jennifer eerder al, maar nu laat ze via haar eigen platform 'On the JLo' ook weten hoe het aanzoek heeft plaatsgevonden.

"Het kwam totaal onverwacht", zegt Jennifer op 'On the JLo'. "Ben kwam binnen, ging op één knie zitten en zei dingen die ik nooit zal vergeten. Toen haalde hij de ring tevoorschijn en hij vroeg: 'Wil je met me trouwen?' Het was het meest perfecte moment."

Jennifer zat in een bubbelbad, haar "favoriete plek", toen Ben haar de vraag stelde. "Het was helemaal niets bijzonders, maar het was het meest romantische dat ik me ooit had kunnen voorstellen. Gewoon een rustige zaterdagavond thuis, twee mensen die beloven er altijd voor elkaar te zijn."

Jennifer zit op een roze wolk. "Ik voel me zo gelukkig. Het gebeurt niet vaak dat je een tweede kans krijgt op ware liefde", zegt ze. Jennifer verwijst daarmee naar haar eerste verloving met Ben in 2002. Tot een huwelijk kwam het toen niet.