Jennifer Aniston windt er geen doekjes om: “Niet grappig om op Kanye West te stemmen”

door: COS
Jennifer Aniston
Afbeelding bron: Instagram @jenniferaniston

In de Verenigde Staten is de race naar het Witte Huis volop aan de gang. Hoewel de verkiezingsdag pas begin november is, gingen verschillende mensen al vroegtijdig stemmen.

Ook ‘Friends’-actrice Jennifer Aniston ging haar stem al uitbrengen. Dat maakte ze op Instagram bekend. Jennifer steunt, net als heel wat Hollywoodsterren, democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris.

“Ik heb voor hen gestemd omdat dit land meer dan ooit verdeeld is. Op dit moment beslissen een paar mannen wat vrouwen wel en niet mogen doen met hun eigen lichaam. Onze huidige president heeft beslist dat racisme een non-issue is. Hij heeft herhaaldelijk de wetenschap genegeerd … te veel mensen zijn gestorven.”

Ze wil haar fans aansporen om na te denken over wie het meeste getroffen zal zijn door de uitkomst van de verkiezing én om het stemmen serieus te nemen. “Het is niet grappig om op Kanye West te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet formuleren. Wees alsjeblieft verantwoordelijk!”