Jamie Lynn doet boekje open over relatie met zus Britney Spears: "Ik heb haar die contactgegevens bezorgd"
COS
Jamie Lynn doet boekje open over relatie met zus Britney Spears: "Ik heb haar die contactgegevens bezorgd"
Foto: Photonews

Het rommelt tussen Britney Spears en haar jongere zus Jamie Lynn Spears. Britney heeft Jamie Lynn onlangs zelfs ontvolgd op Instagram.

De beslissing van Britney Spears om haar zus uit haar leven te bannen, komt er enkele maanden nadat de curatele van Britney na dertien jaar tot een einde kwam. In een interview met Good Morning America heeft Jamie Lynn het over haar zus en wat ze heeft moeten doorstaan.

Jamie Lynn begrijpt eigenlijk niet hoe het komt dat de zussen geen contact meer hebben. "Er is nog steeds liefde tussen ons. Daar ben ik 100% zeker van. Ik heb haar altijd graag gezien. Ik heb haar ook altijd gesteund. Dat weet ze ook. Waarom we ons nu in deze positie bevinden, begrijp ik dus niet."

Naar eigen zeggen heeft Jamie Lynn haar zus echt altijd gesteund. "Ik ben altijd de grootste fan van mijn zus geweest. Wanneer ze hulp nodig had, heb ik ervoor gezorgd dat ze de manieren had. Ik heb haar de contactgegevens bezorgd van mensen die ze nodig zou hebben om het conservatorschap te beëindigen", aldus Jamie Lynn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.