Jada Pinkett Smith praat voor het eerst over Oscarsincident Will Smith en Chris Rock: "Het is mijn diepste hoop"
COS
Jada Pinkett Smith praat voor het eerst over Oscarsincident Will Smith en Chris Rock: "Het is mijn diepste hoop"
Foto: Photonews

De Oscars van 2022 zullen de geschiedenis ingaan als de editie waarbij Will Smith presentator en comedian Chris Rock een klap verkocht. Dat deed hij nadat Chris een grap maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith staat in de meest recente aflevering van haar programma 'Red Table Talk' stil bij de reden van haar kale hoofd. Jada lijdt aan alopecia, een haaraandoening, waarbij een persoon plots (gedeeltelijk) kaal wordt. 

De actrice reageert ook kort op het Oscarsincident. "Over Oscarnacht, mijn diepste hoop is dat deze twee intelligente capabele mannen de kans krijgen om te helen, dit uit te praten en het bij te leggen", zegt ze.

"Met de staat van de wereld vandaag? We hebben ze allebei nodig. We hebben elkaar meer dan ooit nodig. Tot dan, gaan Will en ik verder met wat we de voorbije achtentwintig jaar hebben gedaan en dat is uitzoeken wat dit ding dat we 'leven' noemen is."

Will Smith bood na het incident zijn excuses aan. De acteur kreeg wel een straf voor de klap. Zo mag hij de komende tien jaar geen evenementen van The Academy bijwonen, waaronder de Oscars.

Meer nieuws

Meer nieuws

.