Jada Borasto neemt drastische beslissing tijdens mediastorm rond vader Marco Borsato
COS
Jada Borasto neemt drastische beslissing tijdens mediastorm rond vader Marco Borsato
Foto: Instagram @borsato

Er gaan geruchten dat Marco Borsato grensoverschrijdend gedrag heeft getoond tegenover minderjarigen. Zijn advocaten dienden een verzoek in bij het Openbaar Ministerie om te bron van de aantijgingen te achterhalen.

De familie Borsato leeft momenteel in uitersten met de mediastorm rond Marco Borsato enerzijds en de grote stap die Jada Borsato heeft gezet in haar carrière. Ze heeft namelijk een rol in het populaire 'Goede Tijden Slechte Tijden'.

Donderdag maakte ze haar intrede in de reeks. Daarover zou ze normaal een interview geven aan RTL Boulevard. Maar door de hardnekkige geruchten over vader Marco heeft de 19-jarige Jada besloten het interview af te zeggen. Dat schrijft Mediacourant.

Pyjamafeestje

Bij RTL vinden ze het wel raar dat Leontine Borsato een foto deelde van een pyjamafeestje en Jada haar 'GTST'-debuut wel gewoon promootte op Instagram.

"Ik vind het heel ongepast dat ze geen lijn zetten van: hoe gaan we dit uitrollen? Als je weet dat Marco een van de grootste artiesten van ons land is, dit naar buiten komt en dan dit op Instagram zet… Ik vind het heel erg slordig", klinkt het bij Aran Bade.

Meer nieuws

Meer nieuws

.