'Incident op Oscars kan nog een onaangenaam staartje krijgen voor Will Smith'
COS

Will Smith won zondag de Oscar voor beste acteur. Het was echter een incident enkele minuten ervoor dat met alle aandacht ging lopen.

Komiek Chris Rock maakte een grap over het kaalgeschoren hoofd van Jada Pinkett-Smith. Jada lijdt aan de auto-immuunziekte alopecia waardoor ze haar haar verliest. Het deed haar een tijdje geleden besluiten alles af te scheren.

Will Smith wandelde het podium op en sloeg Chris in het gezicht. "Neem de naam van mijn vrouw nooit nog in je verdomde mond", klonk het bij een woedende Will.

The Academy reageerde zondagavond al op het voorval met de duidelijke boodschap: "The Academy keurt geen enkele vorm van geweld goed", schrijven ze op Twitter. Het incident zou ook nog een onaangenaam staartje kunnen krijgen voor Will.

Will Smith kan gevraagd worden om zijn beeldje terug te geven. Dat vertellen insiders aan New York Post. The Academy of Motion Picture Arts and Sciences heeft namelijk strikte richtlijnen in haar gedragscode.

“The Academy veroordeelt het gedrag van meneer Smith. We zijn officieel gestart met een formele beoordeling van het incident en zullen verdere stappen verkennen in de lijn met onze statuten, gedragsnormen en de wet van Californië”, laat The Academy nog weten in een statement.

https://twitter.com/barstoolsports/status/1508270345819672582

https://twitter.com/popcrave/status/1508524301577764874?s=21&t=Rq5plOJaDt2vdeg3qwKVqw

Meer nieuws

Meer nieuws

.