Huwelijksdag Britney Spears pijnlijk verstoord: 'Ex-man probeert ceremonie binnen te dringen'
COS
Huwelijksdag Britney Spears pijnlijk verstoord: 'Ex-man probeert ceremonie binnen te dringen'
Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Britney Spears is donderdag in het huwelijksbootje gestapt. Sam Asghari had haar in september ten huwelijk gevraagd.

Helemaal vlekkeloos verliep de huwelijksdag van Britney Spears en Sam Asghari niet. Het huwelijk werd verstoord door een indringer. Haar eerste echtgenoot Jason Alexander probeerde de ceremonie te crashen. De politie moest worden opgeroepen.

Britney en Jason trouwden in januari 2004 in Vegas. Na 55 uur was het huwelijk al voorbij. Donderdag ging Jason live op Instagram toen hij de security van het evenement naderde. Hij vertelde dat Britney hem had uitgenodigd en dat zij z'n eerste en enige vrouw was.

Het is hem gelukt haar huis binnen te dringen. Buiten werd hij uiteindelijk gevat. TMZ heeft nu vernomen dat Jason gearresteerd is voor huisvredebreuk, vandalisme en twee gevallen van mishandeling, na fysieke aanvaringen met de beveiliging van de zangeres. Hij blijf in de cel.

Mathew Rosengart, de advocaat van Britney, vertelt aan TMZ dat hij "zeer woedend" is en dat Jason opgesloten moet worden. Britney is veilig en voegt toe dat hij met de sheriff ervoor wil zorgen dat Jason vervolgd wordt "in de ruimste zin van de wet".

https://twitter.com/PopCrave/status/1535029971495931909

Meer nieuws

Meer nieuws

.