Grote zorgen om Britney Spears: "Het voelt alsof ze afscheid aan het nemen is"
COS
Grote zorgen om Britney Spears: "Het voelt alsof ze afscheid aan het nemen is"
Foto: Photonews

Britney Spears vierde op 2 december haar 41ste verjaardag. De zangeres maakte van de gelegenheid gebruik om talloze opvallende beelden op Instagram te delen.

Een eerste verjaardagsfoto was er eentje van Britney Spears en haar kersverse echtgenoot. Verrassend genoeg volgden daarna twee foto's van zus Jamie-Lynn Spears, met wie het contact al een hele tijd verzuurd is.

"Het is mijn verjaardag, maar jij bent mijn hart, dus ik denk aan jou", schreef Britney erbij. "Ik ben zo in de war", klonk het meteen in de reacties. "Wacht, ik moet dit opnieuw lezen", reageerde nog een volger.

Britney deelde ook een filmpje waarin ze "verrast" werd door haar echtgenoot. We horen Britney Sam bedanken, maar volgers zijn niet overtuigd. "Die stem... Komaan... Dat is Britney niet!" En: "Hij heeft zijn jas aan, omdat hij er niet woont."

We kregen ook Britneys zonen te zien. "Aan mijn twee jongens... Ik hou van jullie... Ik zou sterven voor jullie! Ik zou alles geven om jullie gezicht aan te raken. Ik stuur jullie mijn liefde", aldus Britney.

"Waarom voelt het alsof ze afscheid aan het nemen is?", merkt een bezorgde volger op. "Het is best eng. Het klinkt alsof ze vaarwel zegt", zegt nog iemand. "Britney, alles in orde? Het voelt alsof je vaarwel zegt", lezen we nog.

https://www.instagram.com/p/ClsD24PraEu/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/ClsPF6ELcV7/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/ClsXVmIr3ZV/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Clsa4EmO-am/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.