Gordon spreekt harde taal: “Ze maken ons allemaal kapot”
PMN
Gordon spreekt harde taal: “Ze maken ons allemaal kapot”
Foto: Play4

Gordon is het nu wel meer dan beu. Hij haalt hard uit op zijn Instagram.  

Nederland is opnieuw in lockdown. Gordon is niet te spreken over kabinet van Rutte.

“Ik doe mijn beeld op zwart omdat ik er genoeg van heb. Ik hoop dat vele mensen zullen volgen uit protest. Ik woon dan wel in Dubai waar er nog geen 150 gevallen per dag zijn omdat iedereen is gevaccineerd en niet eens verplicht maar dat betekent niet dat het me niet raakt als mens maar ook als artiest en ondernemer”, schrijft Gordon op zijn Instagram

“Op zwart omdat we als horeca, entertainment, cultuur en sport helemaal kapot gemaakt zijn door het falende beleid van onze overheid. Moeten ze niet even bellen met de ruler van Dubai en misschien ideeën uitwisselen hoe we dit hadden kunnen voorkomen en hoe het kan dat hier alles doordraait en er nauwelijks of geen besmettingen zijn?” 

“Ook op zwart omdat ik meehuil met al mijn collega's die ook hun centen dromen en idealen in rook zien opgaan. De regering moet nu al.die artiesten schadeloos stellen, belastingen kwijtschelden en huurlasten overnemen van elke ondernemer in Nederland.”

“Ik ben weg gegaan van een feest hier in Riyahd omdat er geen reden is voor feest en ik meeleef met al die mensen die hier weer door getroffen zijn.” 

“Mijn land is volledig naar de klote geholpen door angsthazen die geen beslissingen durven te nemen omdat ze niemand voor het hoofd willen stoten! Afgelopen uit!!” 

“Ik zeg mijn vertrouwen op in de VVD en ook Mark Rutte die ik altijd heb gesteund en heb bewonderd dit ruggegraatloze beleid slaat kant nog wal. Ik heb acht jaar lang voor janlul gewerkt om mijn horeca droom te verwezenlijken en alles is om zeep geholpen.” 

“De overheid biedt 17 à 20 euro als je prikken zet bij de GGD en ik kan mijn mensen amper betalen wat ze verdienen. Maar ook geen personeel meer krijgen omdat niemand meer de horeca in wil!” 

“Hoe dom is dit beleid? Ze moeten iedereen compenseren voor de afgelopen 1.5 jaar niemand uitgezonderd!! Deel dit en zet je beeld ook op zwart als je het hiermee eens bent! Sterkte allemaal met deze verschrikkelijke kuttijd ik ben geen seconde te laat weggegaan!”

https://www.instagram.com/p/CXosavmq776/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.