Gordon reageert op beschuldigingen Jeffrey: "Deze verhalen zijn pertinent onjuist"
COS
Gordon reageert op beschuldigingen Jeffrey: "Deze verhalen zijn pertinent onjuist"
Foto: Play4

Gordon liet zijn ex Jeffrey de Visser onlangs overvliegen naar Dubai. De sfeer zou helemaal omgeslagen zijn toen Jeffrey nogmaals duidelijk maakte zich niet te willen verzoenen met zijn ex.

Er circuleren beelden die Jeffrey en zijn vriendin namen tijdens een ruzie met Gordon. Bovendien verschenen er ook foto's van Jeffrey met schrammen in het gezicht. Hoewel Gordon aanvankelijk niet wilde reageren, doet hij dat nu toch.

"Gezien de uitlatingen op verscheidene kanalen dat Gordon geweld zou hebben gebruikt tegenover Jeffrey kunnen wij niet meer onze lippen op elkaar houden. Hierbij willen wij dan ook meedelen dat er geen geweld is geweest en dat deze verhalen pertinent onjuist zijn", citeert RTL Boulevard het management.

"De verwondingen die Jeffrey in de media laat zien, zijn van de eerdere reeds bekende vechtpartij in het Amsterdamse uitgaansleven. Hierbij was Gordon uiteraard niet betrokken", benadrukt het management. "Wij gunnen Jeffrey het beste en wensen verder met rust te worden gelaten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.