Geen medelijden meer met Melania Trump: “Het is haar eigen schuld”

door: PMN
nl Melania Trump
Afbeelding bron: Evan El-Amin / Shutterstock.com

Binnenkort moet Melania Trump (50) afscheid nemen van Het Witte Huis. Het is niet duidelijk waar de Trumps daarna gaan wonen.

Het frustreert Melania dat in de vier jaar die ze ‘First Lady’ was ze niet één keer heeft gestaan op de cover van een Amerikaanse modeblad.

Een groot verschil met Michelle Obama. Zij stond in totaal twaalf keer op de cover. “Toen Melania naar het Witte Huis verhuisde, wist ze dat ze niet zomaar een trophy wife wilde zijn voor haar echtgenoot’, citeert TV-Familie een vooraanstaande Amerikaanse journalist. 

“Melania wilde graag haar eigen accenten leggen, en ze dacht dat toonaangevende bladen zoals Vogue haar die kans wel zouden geven. Toen dat niet gebeurde, raakte ze gefrustreerd.” 

"Ook Donald Trump is daar kwaad om geweest"

“Trouwens, ook Donald is serieus kwaad geweest op Vogue en andere magazines omdat ze zijn vrouw links lieten liggen nadat hij president was geworden.”

“Het is erg om te zeggen, maar het allergrootste probleem van Melania Trump is dat ze gewoonweg niet sympathiek overkomt. Ze heeft de voorbije vier jaar alle kansen gehad om zichzelf wél op een positieve manier te tonen, maar dat vond ze blijkbaar niet de moeite... Tja, eigen schuld dikke bult, dus.”