Frans Bauer geeft een gezondheidsupdate over echtgenote Mariska na herseninfarct

door: COS
Frans Bauer en Mariska Bauer
Afbeelding bron: Instagram @fransbauer

Het nieuwe jaar begon verschrikkelijk voor Frans Bauer en zijn gezin. Mariska Bauer werd getroffen door een herseninfarct. Dat maakte Frans zelf bekend op 7 januari.

Frans Bauer en zijn gezin merkten dat de spraak van Mariska achteruitging. Na een doktersbezoek werd het alleen maar erger en werd beslist haar door te sturen naar het ziekenhuis. 

"Ze is een aantal dagen thuis geweest en toen is ze op een gegeven moment met de ambulance weer naar het ziekenhuis gebracht. Dan is het toch even dat je denkt: wat gaat er ons hier allemaal overkomen?", zegt Frans aan RTL Boulevard.

Gelukkig gaat het weer beter met Mariska. "Ze is gewoon mobiel. Je moet haar wel een beetje afremmen, want ze wil gelijk weer aan de strijk. Ze babbelt ook weer volop, dus gelukkig kan je op dit moment weinig zien wat er is gebeurd. Ze herstelt echt supergoed", aldus Frans.

Op Instagram wil Frans iedereen bedanken voor de bloemen, kaarten, fruitmanden en lieve berichten. "Het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen. Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed. We zijn dankbaar dat de behandelingen goed aanslaan en dat er al veel vooruitgang is geboekt."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!