Fans van Katy Perry nemen drastisch besluit: “Dan hoeft het voor ons niet meer"

door: PMN
nl Katy Perry
Afbeelding bron: MYE24UK / Shutterstock.com

Katy Perry loopt dezer dagen op wolkjes. Ze is niet alleen een jonge moeder, ze heeft zich ook nog eens verzoend met haar vader na een jarenlange ruzie.

Katy promoot nu ook een T-shirtcollectie die haar vader Keith Hudson (73) en haar broer David (32) op de markt hebben gebracht. Je ziet op de t-shirts een soort van kiesformulier staan. 

Je kan kiezen tussen de Democraten, Republikeinen en de Amerikaanse vlag. Het laatste vakje is afgevinkt. 

Katy vindt het mooi dat haar vader zich inzet voor zijn land, maar haar fans denken anders over. Keith is namelijk een grote fan van Donald Trump.

Toen Trump schreeuwde dat de presidentsverkiezingen vervalst waren, was Keith één van de eersten om het bericht te delen. Het regent negatieve reacties aan het adres van de zangeres.

"Sorry, dan is Katy mij kwijt"

“Katy steunt haar papa, iemand die homo’s haat en een anders gekleurde huid als een soort van ziekte ziet? Nee, sorry: dan is Katy mij kwijt”, citeert TV-Familie een fan.

Al is dat niet de enige. “Het is goed dat het weer koek en ei is tussen Katy en haar papa, maar daarom moet ze zijn gedachtegoed toch niet delen? Haar vader zal nooit een vriend van haar fans worden!”

Tags katy perry