Erica Meiland reageert op bedreiging in rapnummer: "Ik ben er niet bang voor"
COS
Erica Meiland reageert op bedreiging in rapnummer: "Ik ben er niet bang voor"
Foto: Play5

Onlangs bracht rapper JABROUN een nummer uit. Daarin uit die bedreigingen aan het adres van Erica Meiland. De 'Chateau Meiland'-ster zou hebben gedreigd met juridische stappen.

Van die juridische stappen blijkt niets te kloppen. Een e-mail met de vraag de videoclip offline te halen werd volgens Erica Meiland zelfs nooit verstuurd. Dat vertelt de 'Chateau Meiland'-ster aan RTL Boulevard.

Erica vertelt dat ze het nummer wel beluisterd heeft, maar daar is het bij gebleven. "Wij hebben in ieder geval geen mail gestuurd en een ander kan niet bij onze mail van het management, dus dat is niet waar", benadrukt ze.

"Zij (wijst naar haar management, red.) hebben die jongen bekeken en die heeft helemaal geen volgers, dus ze zeiden: 'Daar gaan we helemaal niets mee doen, die wil alleen maar aandacht.' Dus nou, klaar."

De bedreigingen laat Erica niet aan haar hart komen. "Ik ben niet bang, maar ik weet wel dat mensen zo fanatiek kunnen zijn dat ze gewoon rare dingen doen, dus dat houd ik wel in mijn achterhoofd. Maar ik ben er niet bang voor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.