Erica Meiland dreigt juridische stappen te ondernemen: "Moet per direct offline gehaald worden"
COS
Erica Meiland dreigt juridische stappen te ondernemen: "Moet per direct offline gehaald worden"
Foto: Instagram @ericameiland

Erica Meiland dreigt aangifte te doen tegen rapper JABROUN. In zijn nummer 'Maghreb Love' haalt hij uit naar de 'Chateau Meiland'-ster.

In het nummer zegt hij de volgende tekst: "F*** Erica Meiland, ik hoef niet zulke toxic mensen in mijn land, als het kan ga ik haar kidnappen en zet ik haar op een eiland." Er wordt bovendien een vrouw getoond met een vuilniszak op het hoofd met daarachter twee personen die een bijl vasthouden.

De familie Meiland heeft volgens Yvonne Coldeweijer vorige week een e-mail gestuurd naar het management van de rapper. Ze willen de clip offline, omdat er "in bedreigende en schokkende vorm" wordt uitgehaald naar Erica en er een beeld van "angst en agressie" wordt gecreëerd. 

"Ik wil u daarom verzoeken per direct de clip offline te halen op zowel YouTube als Instagram. Gebeurt dit niet zullen wij juridische stappen maken richting artiest JABROUN en een aangifte indienen", besluit het management van de Meilandjes.

Het management van de rapper is niet van plan de clip offline te halen, omdat rappen een "creatieve uiting" is. Of de familie Meiland daadwerkelijk een aangifte zal doen, is nog onduidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.