Ellemieke Vermolen reageert op scheiding met Sergio Herman
COS
Ellemieke Vermolen reageert op scheiding met Sergio Herman
Foto: Instagram @ellemieke_vermolen

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen gaan na een relatie van 13 jaar, waarvan 12 jaar getrouwd, uit elkaar. Dat maakte Dag Allemaal bekend.

Gert Verhulst gaf in gesprek met Showbizztv toe dat hij tijdens de opnames van ‘De Battle’ veel gevloekt heeft. “Het was extreem zwaar”, geeft hij toe, “maar ik ben iemand die doorzet en ik heb er alles aan gedaan om de proeven tot een goed einde te brengen. En dan was het nog tegen twee Hollanders, het zou nogal gênant zijn als we daar tegen zouden verliezen!”

De opnames dateren al van augustus. Hoe Gert en James het er uiteindelijk vanaf hebben gebracht zien we dus vanaf zaterdag, maar Gert heeft alvast één ding verklapt. “Ik zou sowieso trots geweest zijn op James, ook als hij alle proeven verloren had. Maar dat ga ik alvast verklappen: dat is niet het geval. Hij heeft minstens één proef gewonnen.”

“Hij mag dat eigenlijk nog niet verklappen, maar bon, het is nu te laat”, reageert James Cooke daarop. “In elk geval, of ik nu veel gewonnen heb of niet, ik heb mijn best gedaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.