‘David Beckham voert pittige gesprekken met z’n vrouw Victoria want zo kan het niet verder’
PMN

Het modehuis van Victoria Beckham zit opnieuw diep in de rode cijfers. Het bezorgt haar grote kopzorgen.

Victoria Beckham moest twee winkels sluiten en ook verschillende personeelsleden werden ontslagen. Ze deed opnieuw een beroep op het investeringsbedrijf van haar man David Beckham om haar modehuis te redden van het faillissement.

Naar verluidt zou man David Beckham opnieuw zo’n 350.000 euro aan zijn vrouw hebben gegeven om de meest dringende schulden te kunnen betalen.

‘Figuren als Karl Lagerfeld en Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour hebben haar altijd gesteund. Maar nóg lukte het niet. Tja, dan moet je gewoon aan jezelf toegeven: ik kán dit niet’, citeert TV-Familie wat er in Heat Magazine staat.

‘David heeft er alles aan gedaan om zijn vrouw te helpen haar ambities waar te maken. Hij heeft al miljoenen in haar onderneming gepompt. Maar hij kan dat natuurlijk niet blijven doen.’

‘Daarom zijn er nu pittige gesprekken. David wil niet voor Victoria beslissen. Ze moet zélf de knoop definitief doorhakken. Hij hoopt dat ze snel inziet dat het eigenlijk geen zin heeft om dat modebedrijf nog in stand te houden.’

‘Als je in dertien jaar geen winst kan maken... Tja, ze heeft grandioos gefaald, punt.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.